Contact en hulp

smaekvol-wonen-contact-headerbeeld-3

Contact

info@smaekvolwonen.nl

Industrieweg 1B-12
8131 VZ Wijhe

Waarmee kunnen we je helpen?

Door gebruik te maken van bovenstaand formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw persoonsgegevens zoals genoemd in de Privacy Policy.

Bedrijfsinfo

IBAN-nummer: NL54RABO 0327 2797 02
KVK-nummer: 70581428
Btw-nummer: NL110734270B01
Btw-id-nummer: NL001468529B47

Volg ons op social media

Verzenden en retourneren

info@smaekvolwonen.nl
Industrieweg 1B-12, 8131 VZ Wijhe

Verzenden

Verzendkosten bij bestellingen tot € 75,- bedragen € 3,95. Voor bestellingen vanaf € 75,- geldt gratis verzending.

smaekvolwonen.nl werkt samen met postnl.

Retourneren

Zichttermijn
Bij Smaekvol Wonen heb je een zicht- of bedenktermijn van 14 dagen, ingaande de dag na ontvangst door of namens de koper. Retourzendingen dien je binnen deze termijn van 14 dagen aan te melden door een mail te sturen naar info@smaekvolwonen.nl. Hierna heb je volgens de wet nog 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren.

Retourzenden
Retouren dien je binnen 14 dagen na ontvangst te melden via info@smaekvolwonen.nl. Het artikel dient in originele staat en verpakking - indien redelijkerwijs mogelijk - te worden teruggestuurd. De verzendkosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs te bewaren. Retouren die schade oplopen door een ondeugdelijke verpakking, kunnen wij in behandeling nemen, maar de kosten zijn voor de klant.

Zodra we het retour ontvangen en gecontroleerd hebben, wordt deze verder afgewikkeld. Het aankoopbedrag zal zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping worden terugbetaald. De verwerkingstijd is afhankelijk van de door jou gekozen betaalmethode waarmee je bij je bestelling hebt betaald.

Betaalmethoden

Bij Smaekvol Wonen kun je via iDEAL, MasterCard en VISA betalen. De gegevens die je doorgeeft om de feitelijke betaling te doen, kunnen niet door Smaekvol Wonen worden gelezen of achterhaald.

Scroll naar boven