Verzenden en retourneren

Verzenden

Nederland

Verzendkosten bij bestellingen tot € 75,- bedragen € 3,95. 
Voor bestellingen vanaf € 75,- geldt gratis verzending.

smaekvolwonen.nl werkt samen met postnl.Retourneren

Zichttermijn
Bij Smaekvol Wonen heb je een een zicht- of bedenktermijn van 14 dagen, ingaande de dag na ontvangst door of namens de koper. Retourzendingen dien je binnen deze termijn van 14 dagen aan te melden via het mailadres info@smaekvolwonen.nl. Hierna heb je volgens de wet nog 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren.

Retourzenden
Retouren dien je binnen 14 dagen na ontvangst te melden via info@smaekvolwonen.nl. Het artikel dient in originele staat en verpakking – indien redelijkerwijs mogelijk – te worden teruggestuurd. De verzendkosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs te bewaren. Retouren die schade oplopen door een ondeugdelijke verpakking, kunnen wij in behandeling nemen, maar de kosten zijn voor jou als klant.

Zodra we de retour ontvangen en gecontroleerd hebben, wordt deze verder afgewikkeld. Het aankoopbedrag zal zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping worden terugbetaald. De verwerkingstijd is afhankelijk van het door jou gekozen betaalmiddel waarmee je bij je bestelling hebt betaald.