Toont alle 4 resultaten

Bon Bini staat voor ‘welcome’ in het Caraïbisch gebied.

De eigenaren van Bon Bini hebben een strandhuis op het prachtige eiland Bonaire. Ze waren op zoek naar de perfecte handdoek voor hun gasten bij het zwembad en op het strand. Hun zoektocht kwam uit bij de originele met de hand gedraaide Turkse hamamdoeken. Ze waren op slag verliefd op deze hamamdoeken en startten Bon Bini op.

De hamamdoeken hebben een geschiedenis van meer dan 500 jaar en zijn geweven door ervaren wevers, meestal vrouwen, bij hen thuis. Ze staan ​​bekend als peshtemal, Turkse handdoek of hamamdoek. De traditionele Turkse handdoeken zijn gemaakt van 100% milieuvriendelijk puur katoen en zijn met de hand geweven op houten weefgetouwen met natuurlijke handgemaakte kwasten.
Bon Bini streeft ernaar om alleen de beste, originele, met de hand gedraaide hoge kwaliteit Turkse textielproducten te leveren waar klanten heel lang van zullen genieten.

Bon Bini-handdoeken en plaids zijn mooi, luxueus, licht in gewicht, superzacht, langdurig en zeer absorberend. Ze drogen snel en nemen weinig ruimte in beslag. De handdoeken zijn geweldig voor gebruik in badkamers, bij het zwembad of op het strand, maar ook in spa’s, hamams en sauna’s. Tevens zijn ze perfect voor reizen, sport, als woondecoratie en kan gebruikt worden als een badhanddoek, strandlaken, pareo, sjaal, yogalaken etc.

Bon Bini’s zijn eenvoudig, elegant en zijn mooi als gift.