Humble Lights

smaekvol-wonen-merken-humble

Een energiezuinige, batterijgevoede lamp. Met een gloeilamp die gloeit als een ouderwetse gloeilamp. Dat zijn de lampen van Humble Lights.

smaekvol-wonen-merken-humble-2

Grenzen van creativiteit verleggen

Creatieve Amsterdamse ontwerpers bedachten de Humble One: de eerste energiezuinige, batterijgevoede lamp. Met een gloeilamp die gloeit als een ouderwetse gloeilamp. In een poging om de grenzen van hun creativiteit te verleggen en die te combineren met opkomende technologieën, brainstormden en onderzochten de Amsterdamse ontwerpers dagelijks. Alle slimheid, design en sfeer in een draadloze lamp. Ze hebben zichzelf ‘nederig’ genoemd, naar dit kleine en sympathieke eerste ontwerp.

Perfect voor de hoekjes zonder stroom

De draagbare lampen van Humble Lights zijn perfect voor de tafels, planken en hoekjes in jouw huis waar geen stopcontact in de buurt zit. Het is ontworpen op Nederlandse bodem, maar ze gebruiken de Scandinavische woonstijl als inspiratie voor hun producten. De stijl en simpelheid van het design sluiten namelijk perfect aan op de Scandinavische stijl.

Humble Lights kopen?

Haal sfeer in huis met de mooie lampen van Humble Lights. In verschillende designs, dus altijd een passende lamp voor jouw interieur.

smaekvol-wonen-merken-humble-3
Scroll naar boven