Resultaat 1–16 van de 33 resultaten wordt getoond

Lene Bjerre

In het noorden van Denemarken, in het midden van de natuur en met de zee in de buurt, heeft Lene Bjerre Design haar basis.

Lene Bjerre voegt handwerk met design samen en ook trends met traditie. Lene Bjerre is trots op de natuur en brengt de natuur tot leven in onze interieurs. Kamers die persoonlijkheden weerspiegelen en persoonlijkheden een basis bieden voor levendige gesprekken, heerlijke diners, kaarsverlichte nachten en de alledaagse drukte. Dat is volgens Lene Bjerre het leven.

Lene Bjerre reist de wereld rond voor inspiratie en vindt deze in voorwerpen die worden gebruikt door mensen, in cultuur, in de natuur en in technieken. Sommigen zullen misschien zeggen dat Lene Bjerre de huidige trends combineert met het klassieke Scandinavische gevoel vanwege het licht dat ons omringt. Lene Bjerre zegt dat ze het doet vanwege de mensen: de toegewijde, creatieve en getalenteerde mensen van het bedrijf en de mensen die in prachtige kamers willen wonen en ze willen delen met mensen van wie ze houden.