Storefactory Scandinavia

smaekvol-wonen-merken-store-factory-5

Een Zweeds merk met designinspiratie uit juist de strakke lijnen van de natuur. Ze creëren mooie dingen met harmonieuze details die een gevoel van rust geven.

smaekvol-wonen-merken-store-factory-6

In harmonie met de natuur

Madeleine en Mats misten iets in Zweedse woningen. En daarom hebben ze Storefactory Scandinavia opgericht. Een Zweeds merk met designinspiratie uit juist de strakke lijnen van de natuur. Al hun producten zijn door hunzelf en andere Zweedse ontwerpers ontworpen.

Een heiligdom

‘Voor mij is thuis een heiligdom. Een plek om uit te rusten en te herstellen. Daarom wil ik het simpel houden. Geen afleidingen. Niets dat mijn innerlijke rust verstoort. Ik wil mooie dingen en harmonieuze details creëren die een gevoel van rust creëren. Die energie geven, in plaats van uitputten’, aldus Madeleine. En dat is dan ook de inspiratie voor al hun producten.

Zweeds design

Eenvoud, strakke lijnen, echt, zuiver en geïnspireerd door de natuur. Dat is Zweeds design. En het hart van de ontwerpen. Ze willen dat elk product zijn doel vervult en het juiste gevoel oproept. Dat het een natuurlijk onderdeel wordt van zijn omgeving. En een gevoel van harmonie creëert.

smaekvol-wonen-merken-store-factory-3
Scroll naar boven